A szürkehályog sebészetben a műtéti technika fejlődése lehetővé tette, hogy a betegeknek csak 24 órát vagy annál kevesebbet kelljen a kórházban tölteni.

Ettől függetlenül a betegek ugyanolyan ellátásban részesülnek és a műtétet megelőző vizsgálatok is azonosak.

A betegség diagnosztizálásakor a páciens műtéti időpontot kap, és felkerül az országos várólistára, ami az interneten követhető. Ezen kívül megbeszélik a következő kontroll időpontját, amikor is megkapja a beutalókat a műtétet megelőző kivizsgálásra, a laborba és a belgyógyászatra.

Amennyiben a beteg nem veszi át a beutalókat, és nem is jelentkezik, automatikusan töröljük a várólistáról.

Ezúton is kérjük kedves betegeinket, amennyiben a műtétet bármilyen okból nem az előjegyzett időpontban szeretnék, minél hamarabb jelezzék osztályunknak, megadva ezzel másoknak a lehetőséget!

A műtétet előtt néhány nappal még szükség van egy átfogó szemészeti vizsgálatra (lencsetervezés, stb.), ami a szemészeti osztályon történik és néhány órát vesz igénybe.

Az operáció napján reggel 7 órakor kell az osztályon megjelenni, és másnap reggel a vizsgálatot követően mehetnek haza. Helybelieknek lehetőség van arra, hogy a műtét napján délután otthonukba távozzanak.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk a betegek rendelkezésére személyesen vagy telefonon is (06-84/ 501-740, 06-84/ 501-739)

Munkatársaimmal mindent megteszünk hogy az átállás zökkenőmentes legyen, és továbbra is az Önök megelégedésére végezzük a munkánkat.

 

Dr. Vida Beáta
osztályvezető főorvos


Hozzászólások

 

Keresés

Tájékozódás

Partnerek

EESZT

Közadatkereső

További lehetőségek