2006. június 26-tól lehetőség van arra, hogy a kórházi, rendelőintézeti ellátásának dokumentációját e-mailben elküldjük.
Amennyiben Ön szeretné e-mailben megkapni személyes dokumentációit, töltse ki az információnál (az E (új) épület, 1. emeletén a szakrendelések váróterménél található) beszerezhető „Igénylőlap a betegdokumentáció e-mailben való elküldésére” nevű űrlapot, majd adja le az információnál! Ezt az űrlapot   innen le tudja tölteni, majd kinyomtatás és kitöltés után postán is eljuttathatja hozzánk. (Címünk: Siófok Város Kórház-Rendelőintézete, Informatikai csoport, 8600 Siófok, Semmelweis u. 1.) Ezek után az igénylését a lehető leggyorsabban feldolgozzuk, adatait egyeztetjük információs rendszerünkkel a visszaélések elkerülése végett. Az ezt követő naptól küldjük a dokumentációkat az igénylőlapon megadott e-mail címre. A rendszer teljesen automatikus, naponta egyszer, éjjel küldi az előző napi dokumentációkat.

Reméljük, új szolgáltatásunkat hasznosnak találják, és meg lesznek elégedve vele. Amennyiben kérdésük, észrevételük lenne a rendszerrel kapcsolatban, írjanak a leletkuldes@siokorhaz.hu e-mail címre.

Hozzászólások

 

Keresés

Tájékozódás

Partnerek

EESZT

Közadatkereső

További lehetőségek