A betegcentrikusság jegyében újabb előrelépés történt a Siófoki Kórházban. Ezúttal az intézmény fizioterápiás gyógytorna részlege lett komfortosabb azért, hogy betegeknek az eddigieknél jobb körülményeket teremtsenek.
A fizioterápiás részleg jelentős betegforgalmat bonyolít nap mint nap, hiszen mozgásszervi betegek kezelésében segítenek de gyakori a műtétek utáni rehabilitáció is. – Naponta átlagosan 100 kezelést végeznek a kollegák, fontos, hogy a betegeket kulturált körülmények között fogadjuk – mondta dr. Inczeffy István főigazgató, akitől megtudtuk: a kórház saját forrásból újította fel a terápiás helyiséget. Az intézményvezető főorvos azt is elmondta, hogy az ellátási komfortot javító, következő jelentősebb fejlesztés a csecsemőrészleg rekonstrukciója lehet, ehhez azonban a fenntartó finanszírozási támogatására is szükség van.
Sokadjára mutatkozik meg, hogy a siófoki kórház vezetői a kiegyensúlyozott gazdálkodás fenntartása mellett a folyamatos innovációra törekszenek, és az intézményben zajló nagyberuházás mellett azokra a részletekre is figyelnek, amelyek a betegek mindennapos komfortérzetét javítják – fogalmazott Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.
A fizioterápia megújítását dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere is üdvözölte, s mint mondta: a betegközpontúság érdekében tett legkisebb felújítás is sokat jelent, hiszen azt jelzi, hogy az intézmény valóban elkötelezett amellett a program mellett, amit az ellátás javítása érdekében folytatnak.

Hozzászólások

 

Keresés

Tájékozódás

Partnerek

EESZT

Közadatkereső