Leszoknak a dohányzásról – határozták el a siófoki kórház dolgozói és munkáltatójuk a hazai egészségügyi intézmények közül elsőként támogatja a „Tegyük le a cigit most” akciót, mely szerdán egynapos szemináriummal kezdődött, húsz fő részvételével.
– A dohányzás egyrészt komoly népegészségügyi probléma (évente 35-40 ezer ember hal meg hazánkban a dohányzással összefüggésbe hozható betegségek következtében), másrészt a gyógyításban dolgozók jó példát mutathatnak a leszokással a betegeiknek – mondta Nagy Gábor, a siófoki kórház orvosigazgatója. – A végeredmény pedig, vagyis ha valaki leszokik a cigiről, jó neki, a munkáltatónak és a családnak is.

A siófoki kórház dolgozói olyan, 58 országban működő módszerrel szoknak le a dohányzásról, melynek segítségével milliók hagytak már föl a szenvedélyükkel az elmúlt három évtized során, köztük ismert emberek, mint Demi Moore, Anthony Hopkins, Gianluca Vialli. Szenvedés nélkül, egyetlen nap alatt el lehet dobni a  cigit – ígéri a módszer, mely a pszichoterápia segítségével szünteti meg a mentális függőséget.

További források:
https://faktor.hu/faktor-leszoktatjak-a-korhazi-dolgozokat-a-dohanyzasrol?source=rss
https://tenyek.hu/LESZOKAS/200265_egyutt-probaljak-letenni-a-cigit-a-siofoki-korhaz-dolgozoi.html

Hozzászólások

 

Keresés

Tájékozódás

Partnerek

EESZT

Közadatkereső