Élelmezési osztály

Élelmezési osztály

Az Élelmezési Osztály az intézet betegei, munkatársai, és meghatározott körön belül a vendégek számára biztosítja a napi 320-380 adag étel elkészítését.
Tovább

Gazdasági osztály

A kórház működéséhez szükséges háttérszolgáltatást nyújtó szervezeti egységek közül a  gazdasági osztály feladatai közé tartozik az anyag- és raktárgazdálkodás,  az anyagbeszerzés-, szállítás,- gépjármű üzemeltetés, az intézményi mosoda üzemeltetés, a portaszolgálat telefonközpont, liftkezelői, kertészeti és a hulladékgazdálkodási feladatok ellátása valamint a munkatársak elhelyezését biztosító nővérszálló.
Tovább
Műszaki osztály

Műszaki osztály

A műszaki osztály végzi az intézmény ingatlan- és épületállományával , valamint az orvosi műszerekkel, berendezésekkel kapcsolatos karbantartási, felújítási és javítási munkákat.
Tovább
Pénzügyi osztály

Pénzügyi osztály

Feladatunk, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelő információhoz juttassuk a különböző szakterületeket, külső kapcsolódó szerveket, munkavállalókat.
Tovább

Keresés

Tájékozódás