A mai napon értesültünk Siófok alpolgármester asszonyának a Siófoki Kórházzal kapcsolatban az egyik közösségi portálon megjelent gondolatairól.
Értetlenül állunk azelőtt, hogy miért jelent problémát Siófok alpolgármesterének az a közel 4 milliárd forintnyi állami és uniós fejlesztés, amellyel a Siófoki Kórház és ezzel együtt a térség betegellátása soha nem látott fejlesztésekkel gyarapodott, amelyek kivétel nélkül a betegellátás minőségének javítása érdekében történtek.
 
A kórház kezelésében lévő egészségügyi vagyon a Magyar Állam tulajdona. Az állami vagyonnal való szakszerű gazdálkodás, állagának védelme, értékének megőrzése a vagyonkezelő feladata.
A Sürgősségi Osztály pályázati támogatásból vásárolt vagyontárgyaival, többek között a betegek ellátását szolgáló kerekes székekkel kapcsolatban számtalan esetben tapasztaltuk, hogy azok az igénybevételt követően nem kerültek vissza az osztályra és hiányuk hátráltatta a sürgősségi betegellátás folyamatát.
 
Ezért a kórház vezetése a gyors és biztonságos betegellátás, valamint a vagyonvédelem érdekében, alternatív védelmi módszerek kipróbálásával próbálja biztosítani a kerekes székek és más eszközök, berendezések rendelkezésre állását.
Ezen intézkedések keretében, ideiglenes jelleggel került sor az alkalmazott módszer bevezetésére a Sürgősségi Osztály tárolójában, hogy illetéktelenek ellenőrizetlenül ne tudják használni.
Az intézmény minden beteg számára biztosítja a kerekesszéket, akinek állapotából adódóan szüksége van rá.
 
Mielőtt Alpolgármester Asszony nyilatkozna a kórházzal kapcsolatosan, kérjük tájékozódjon alaposabban, amelyben készséggel állunk rendelkezésére.
Szeretnénk biztosítani arról, hogy továbbra is mindent el fogunk követni a betegek gyógyulásának hatékony segítése és a kórház színvonalas működtetése érdekében.
Ha úgy gondolja, szívesen látjuk intézményünkben, hogy személyesen is megtapasztalhassa, hogy a Kórházban minden az előírásoknak megfelelően, szakszerűen és a betegellátás biztosítása érdekében történik.
 
Siófok, 2018. február 3.
 
Dr. Inczeffy István - főigazgató
Dr. Nagy Gábor - orvosigazgató

Hozzászólások

 

Keresés

Tájékozódás

Partnerek

EESZT

Közadatkereső